• Nieuwsbrief

Beste ouders,

 

Het schooljaar 2020 zit erop! We hebben afgelopen dinsdag afscheid genomen van alle kinderen door nog een fantastische dag te organiseren. Onze collega’s van de BSO hebben ongeveer 1700 pannenkoeken en 500 warme broodjes gebakken. De kinderen hebben heerlijk gesmuld.
Het is toch echt een voorrecht om een IKC te zijn en zo samen op te trekken.

 

We willen jullie bedanken voor de hartverwarmende reacties en dankmailtjes. Het doet ons erg goed. Ik realiseer me dat het een voorrecht is om hier te werken met zulke leuke, spontane kinderen, met professionele collega’s en zeker ook met zulke betrokken, relaxte ouders.


Noodopvang
We willen nogmaals benadrukken dat zowel de school als de BSO alleen geopend zijn voor noodopvang. Dus van zowel school als BSO kan alleen gebruik gemaakt worden als beide ouders in een cruciaal beroep werken of één van beide in een cruciaal beroep en het echt niet anders geregeld kan worden.
Mocht uw kind naar de noodopvang op school komen, vragen we u het huiswerk mee te geven voor die dag, dus alle boeken en schriften en ook brood en fruit.


Groep 8
In Amsterdam is besloten dat groep 8, evenals de eindexamenklassen, gewoon naar school kunnen. Dus de beide groepen 8 zien we na de vakantie op school en hoeven niet online les te krijgen. Daar zijn we blij mee, want zij moeten al snel getoetst worden en krijgen eind januari hun definitieve advies. Zij komen ook alleen naar school, dus zorgen ook niet voor extra contacten bij de school.

 

Als laatste wensen we iedereen, namens het hele team, hele mooie en fijne feestdagen en een rustige lockdown-periode. We hopen elkaar snel daarna weer te zien. Blijf gezond!

 

Namens het team,
Danielle Maas