Functie:
Directeur
E-mailadres:
Ik werk hier sinds:
2009

Waarom is het werken op IKC de Boomgaard leuk? Wat is er leuk aan dit team?

We hebben op dit IKC ontzettend leuke kinderen en ouders. Die betrokkenheid en samenwerking met ouders is erg fijn. Ik krijg elke dag energie van het werken op de Boomgaard. Het team is enthousiast en ambitieus, altijd op zoek naar verbeteringen en het leuk en goed willen maken voor de kinderen.

 

Waarom heb je voor dit beroep gekozen?

Ik wilde altijd juf worden. Toen ik juf was, wilde ik ervoor zorgen dat de zorg voor ieder kind goed liep, zodat ieder kind zich optimaal kon ontwikkelen. Daarom ben ik intern begeleider geworden. Toen ik dat een paar jaar deed ontdekte ik dat de processen rondom de leerlingbegeleiding wilde verbeteren, zodat iedereen zijn werk goed kon doen. Ik wil visie ontwikkelen, leerkrachten begeleiden en tot bloei laten komen in hun ontwikkeling, zodat de kinderen ook weer tot bloei kunnen komen. Dat is de reden waarom ik nu uiteindelijk directeur ben. Dat we een IKC zijn, vind ik helemaal fantastisch. 

 

Wat doe je graag naast je werk?

Ik ben graag thuis met mijn kinderen of samen met vrienden (ergens uit eten, toen het nog kon!). Ik vind het fijn om te ontspannen door het lezen van een goed boek of het kijken van een film of serie.