Functie:
Leerkracht groep 6B
E-mailadres:
Telefoon:
Werkdagen:
maandag tot en met vrijdag
Specialisme:
IPC
Ik werk hier sinds:
2014

 

 

Naam: Sandra Windt

Mijn naam is Sandra Windt, ik ben geboren in 1964 en ik sta na het uitoefenen van een aantal heel andere beroepen, sinds 2003 voor de klas. Dat doe ik met veel plezier.

Mijn passie ligt in de midden/bovenbouw: Ik krijg energie van het overdragen van kennis. Maar ook de coachende rol als leerkracht ligt mij goed. Een aantal jaar geleden heb ik de IB/RT opleiding afgerond. Het begeleiden van leerlingen, vind ik een verrijking van mijn vak als leerkracht. In 2014 ben ik gestart in groep 5 op De Boomgaard na 11 jaar gewerkt te hebben op een school in Osdorp.

De Boomgaard staat in de wijk waar ik ben opgegroeid, mijn ouders wonen daar nog steeds, op 10 minuten lopen van de school.

Sinds 2017 werk ik op de locatie van Gent, een rustige plek voor de groepen 5 en 6. In het schooljaar van 2018-2019 heb ik de IPC-coördinatorenopleiding afgerond. Sinds vorig schooljaar(2019-2020) werk ik in groep 6A.

Ik begeleid nieuwe leerkrachten op de v Gent locatie, volgens een vast inwerktrajecttraject, coördineer samen met Ramona het IPC-curriculum en ben verantwoordelijk voor de feesten en activiteiten van IKC de Boomgaard, waarbij ik regelmatig contact heb met de ouderraad. Ik ben dol op feestjes, dus deze taak is op mijn lijf geschreven.

In mijn vrije tijd lees ik graag spannende thrillers, ga graag uit eten en neem ik de tijd voor mijn familie.