Op onze school werken wij met een leerlingenraad, hieronder stelt deze zich aan u voor.

 

Hallo ik ben James. Ik ben 9 jaar oud. En ik zit in groep 6A. Als er iets is voor de leerlingenraad kun je naar mij of naar de andere kinderen die hier op de muur staan. Dus als de postbus weg is of het potlood is weg of de briefjes zijn op dan kun je naar ons toe en we fiksen het weer. Groetjes James!

 

Hallo ik ben Juna en ik ben 10 jaar, ik zit in de leerlingenraad van IKC de Boomgaard. Wat ik heel graag wil bereiken: een hele leuke school met de ideeën van de kinderen zelf en dat ze zich thuis voelen. Groetjes Juna

 

Hoi, ik ben Faas. Ik ben 10 jaar en zit in groep 7a. Ik ben de klassenvertegenwoordiger van groep 7a, Ik ben gekozen als klassenvertegenwoordiger, omdat mijn klas mij een goeie klassenvertegenwoordiger vindt. Ik wil als kassenvertegenwoordiger de Boomgaard nog leuker maken iedereen!!

 

Ik ben Elisa. Ik ben 10 jaar oud en ik zit in groep 7b. Het leek me leuk om in de leerlingenraad te zitten omdat ik misschien dingen kan bepalen voor de school, en ook verbeteren. Toen ik verkozen was had ik heel veel ideeën die ik hoopte te kunnen vertellen. Ik vind het heel leuk dat ik in de leerlingenraad zit en ik hoop iets te kunnen doen voor de school.

 

Ik ben Deliyah ik ben 8 jaar oud ik zit in groep 5a. Ik wou in de leerlingenraad omdat ik heel graag naar kinderen luister. En omdat ik respect voor iedereen heb. Ik wil bereiken dat iedereen gelukkig is op school. En dat de kinderen bij de van Gent gelukkig zijn.

 

Ik ben Maysam ik ben 8 jaar ik zit in groep 5B. Ik wilde in de leerlingenraad omdat dan kan ik er voor zorgen dat het een leuke school wordt. En dat iedereen blij en gelukkig is op school. Wat ik wil bereiken is dat de van Gent een leuk school plein krijgt.

 

Hoi ik ben Midas 11 jaar en zit in groep 8 van de Boomgaard Ik ben nieuw op deze school sinds 2 jaar. Toen ik hier op school kwam hoorde ik van de leerlingen raad dat leek me super leuk. Omdat als mensen ideeën hadden ik ze graag wil helpen En daarom hoop ik kinderen hun ideeën te delen en misschien uit te voeren. Van Midas