Op onze school werken is een leerlingenraad actief:

Hallo ik ben James, en ik zit in groep 7A. Als er iets is voor de leerlingenraad kun je naar mij of naar de andere kinderen die hier op de muur staan. Dus als de postbus weg is of het potlood is weg of de briefjes zijn op dan kun je naar ons toe en we fiksen het weer. Groetjes James!

Hallo ik ben Juna (7B) ik zit in de leerlingenraad van IKC de Boomgaard. Wat ik heel graag wil bereiken: een hele leuke school met de ideeën van de kinderen zelf en dat ze zich thuis voelen. Groetjes Juna


Hoi, ik ben Faas en zit in groep 8A. Ik ben de klassenvertegenwoordiger van groep 8A, Ik ben gekozen als klassenvertegenwoordiger, omdat mijn klas mij een goeie klassenvertegenwoordiger vindt. Ik wil als klassenvertegenwoordiger de Boomgaard nog leuker maken voor iedereen!!


Ik ben Elisa ik zit in groep 8B. Het leek me leuk om in de leerlingenraad te zitten omdat ik misschien dingen kan bepalen voor de school, en ook verbeteren. Toen ik verkozen was had ik heel veel ideeën die ik hoop te kunnen vertellen. Ik vind het heel leuk dat ik in de leerlingenraad zit en ik hoop iets te kunnen doen voor de school.


Ik ben Deliyah ik zit in groep 6A. Ik wou in de leerlingenraad omdat ik heel graag naar kinderen luister. En omdat ik respect voor iedereen heb. Ik wil bereiken dat iedereen gelukkig is op school. En dat de kinderen bij de van Gent gelukkig zijn.


Ik ben Maysam ik zit in groep 6B. Ik wilde in de leerlingenraad omdat ik er dan voor kan zorgen dat het een leuke school wordt. En dat iedereen blij en gelukkig is op school. Wat ik wil bereiken is dat de van Gent een leuk school plein krijgt. En dat is inmiddels gelukt!