Op onze school is een leerlingenraad actief:

Hoi, ik ben Mats, ik ben 10 jaar oud en ik zit in groep 7A. In groep 6 ben ik gekozen voor de leerlingenraad. We hebben het voetbalveld op gemeten. En we hebben gevraagd of ze een net over het voetbalveld wilden of een hogere schutting. We hebben ook een ideeëndoos gemaakt, dan kunnen de kinderen uit de klas ook meedenken. We hebben ook besproken wat we kunnen veranderen aan de school. Ik hoop dat met deze dingen die we besproken hebben dat de school dan nog leuker wordt.

Hallo ik ben Juna (7B) ik zit in de leerlingenraad van IKC de Boomgaard. Wat ik heel graag wil bereiken: een hele leuke school met de ideeën van de kinderen zelf en dat ze zich thuis voelen. Groetjes Juna

 

Hallo ik ben Maysam en ik ben 11 jaar oud. Ik zit in groep 8B en ik ben gekozen in groep 6 voor de leerlingenraad. In groep 6 hebben we bijna niks kunnen doen door corona. In groep 7 hebben we allemaal een ideeënbox gemaakt. Toen konden de kinderen in de klas op een papiertje schrijven wat ze op school willen hebben of willen veranderen. Toen de ideeënboxen gevuld waren maakten we ze leeg en schreven we de ideeën op in een word document. Van alle ideeën hebben we er vijf uitgekozen die we konden uitvoeren. Van elke zelfde groep gingen we samen een idee uitvoeren. Zelf hoop ik dat we met de leerlingenraad bereiken dat we de school nog leuker maken zodat iedereen met plezier naar school kan.

 

Hallo, ik ben Deliyah ik ben 11 jaar oud. En ik zit in de leerlingenraad sinds groep 6, maar aangezien er een lockdown was konden we niet veel doen. In de leerlingenraad hebben we het over wat de kinderen willen op de school. We luisteren graag. En respecteren iedereen hun ideetje. Zelf hoop ik dat iedereen met plezier naar school gaat. Groetjes, Deliyah (8a)