Inschrijfformulier Naschoolse Activiteiten  

 

Beste ouders/verzorgers, 

Ook dit schooljaar hebben we naschoolse activiteiten op de Boomgaard. We zijn helaas erg gekort op de subsidie, het wordt dus steeds lastiger om het aanbod voor elke groep even groot te houden. Ook merken we dat aanbieders hun uurtarief verhogen, wat ook niet meewerkt aan het toch al beperkte budget.

Desalniettemin: het nieuwe blok naschoolse activiteiten is compleet! Het is een leuk, uitdagend, muzikaal, sportief en creatief programma geworden. De activiteiten die aangeboden worden zijn voor verschillende leeftijdscategorieën, op verschillende dagen en tijden. Voorheen hanteerden we de methode: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Nu kan iedereen zich opgeven. Bij te veel aanmeldingen zullen we gaan loten. U kunt uw kind allereerst voor één activiteit inschrijven. Indien er plekken over zijn, dan zullen we dat communiceren.

rooster

Tarieven

Tarieven op basis van inkomensschaal ouders 

Prijs per les 

Totaalbedrag per activiteit

Stadspas (kopie stadspas bijvoegen) 

€1,00 

€6

Bruto jaarinkomen tot € 25.000                                 

€1,50 

€9

Bruto jaarinkomen tot € 25.00 tot € 41.00 

€2,00 

€12

Bruto jaarinkomen boven € 41.000 

€3,00 

€21

Vanaf dit jaar zijn we overgestapt naar een digitaal betaalsysteem voor de NSA-betalingen. Indien uw kind geplaatst is voor de activiteit, ontvangt u hierover apart bericht met een betaalverzoek.
Wij willen graag dat alle leerlingen kunnen deelnemen aan de activiteiten, mocht het deelnemersgeld een belemmering vormen neem dan contact op met de directie. 

 

De inschrijving 
De inschrijving vindt digitaal plaats.  

Klik hier om in te schrijven

  • Klik op de activiteit
  • Klik op de datum en de tijd van de eerste les en vul vervolgens alle gegevens in. Let op dat er een loting plaats vindt als er meer aanmeldingen zijn dan plaatsen voor de activiteit. 
  • Graag inschrijven voor 8 mei. De week erna ontvangt u een betaalverzoek als uw kind mee kan doen. Zodra de betaling binnen is, is de inschrijving compleet.

 

Beschrijving van ons aanbod

Maandag:

Natuurclub:

 

Urban dance:

Urban dance is de verzamelnaam voor verschillende dansvormen uit de hiphop- en popcultuur. Breakdance en streetdance zijn onderdeel van de hiphopcultuur, waar ook rappen, graffiti spuiten en dj’en toe behoren. Streetdance wordt soms ook hiphop genoemd. Er komen nog regelmatig nieuwe stijlen bij. Jazzdans en urban dance hebben veel overeenkomsten. Beide stijlen ontstonden op straat en hebben een Afro-Amerikaanse achtergrond.

Dinsdag:

Krav Maga:

Bij deze workshop leer je jezelf verdedigen. Je leert spelenderwijs hoe jij je zelf lichamelijk maar ook mondeling kunt verdedigen. Discipline, respect en goede sociale vaardigheden zijn de 3 basisbegrippen voor deze lessen. Daarnaast ben je lekker sportief bezig met je klasgenootjes.

 

Liedjestovenaar:

De kinderen leren op speelse wijze kennis te maken met de diversiteit van muziek. Ze leren (zonder schroom) om gebruik te maken van de expressie mogelijkheden van lichaam en stem, waardoor ze optimaal plezier beleven aan zingen, dansen en het bespelen van een instrument.

Woensdag:

Schaken:

Wil je weten wat schaakmat, een herdersmatje, een siciliaanse opening is?

Wil je weten wie Karpov, Jan Timman, Max Euwe en Kasparov zijn?

Weet je dat schaken je hersens traint, je je beter kunt concentreren en beter kunt leren vooruitzien?

Weet je dat het goed is voor het ontwikkelen van jouw strategie, creativiteit en rekenkunde?

Wil je alles leren over het schaakspel, van hoe de stukken lopen tot dubbele aanvallen en penningen?

Dit zijn allemaal zaken die tijdens de schaaklessen aan de orde komen.

Er word les gegeven door de professionele schaaktrainer Dennis Rosegg.

Dit gebeurt aan de hand van de stappenmethode van de Schaakbond.

 

Ninja academie:

De Ninja Academie is voor iedereen de ervan droomt om ninja te zijn. Door sport en spelvonturen leer je de vetste ninja skills en wordt je meegenomen op spannende missies.

Je leert rollen als een tijger, verstoppen als een kameleon en je wordt zo behendig als een kat.

Donderdag:

Hip Hop dance:

Hiphop dance is een street dance stijl wat gedanst wordt op hiphop muziek. Hiphop dance is onderdeel van de hiphop cultuur, waaronder stijlen als Breaking (Breakdance), Locking en Popping.

Hier zul je de verschillende stijlen leren en eindigen met een dansvoorstelling.

Vrijdag:

Taekwondo:

Dit is een Koreaanse ongewapende vechtkunst en vechtsport met de nadruk op zelfverdediging. Letterlijk vertaald betekent tae voet, kwon vuist en do de kunst van of de weg. Vrij vertaald betekent taekwondo: de weg van de voet en de vuist. Voor de serieuze taekwondobeoefenaar is het meer dan zomaar een vechtsport. Dus niet alleen het gebruik van de hand en de voet, maar een manier van denken, een manier van zelfdiscipline en ontwikkeling van zelfvertrouwen. Oftewel de balans tussen lichaam en geest.

 

Algemene Voorwaarden Naschoolse Activiteiten

· De Naschoolse Activiteiten (NSA) zijn geen naschoolse opvang.

· Voor elke activiteit is er een maximum aantal deelnemers. Wij kunnen dus niet beloven dat iedereen mee kan doen.

· Indien de financiële bijdrage niet is voldaan, kan het kind niet deelnemen aan de activiteit.

· Per activiteit staat de leeftijdscategorie aangegeven.

· Als een kind is aangemeld voor een activiteit, wordt er op de komst van het kind gerekend.

· Bij ziekte of verzuim van het kind kunnen de gemiste lessen niet worden ingehaald.

· De schooldirectie behoudt het recht om deelname in de toekomst te weigeren.

· Indien een activiteit niet door kan gaan (omdat er geen gelijkwaardige vervanger geregeld kan worden), ontvangen ouders hiervan zo spoedig mogelijk bericht .

· De school is niet verantwoordelijk voor een ongevallenverzekering voor de kinderen. Er wordt verwacht dat de kinderen zelf verzekerd zijn.

· In gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist de schooldirectie.

· De schooldirectie is niet verantwoordelijk voor de gevolgen die voortkomen uit fouten in deze voorwaarden.