Beste ouders/verzorgers,

Het derde en laatste blok naschoolse activiteiten is compleet. Het was even een puzzel met ruimte en aanbieders, maar het is weer een leuk, uitdagend, muzikaal, sportief en culinair programma geworden. De activiteiten die aangeboden worden zijn voor verschillende leeftijdscategorieën, op verschillende dagen en tijden. U kunt uw kind allereerst voor één activiteit inschrijven. Mocht er plek zijn bij de tweede keus dan kan uw kind alsnog hieraan deelnemen.

Programma in schema

Afbeelding1 copyTarieven

Afbeelding2 copy copy

Ook voor deze NSA periode vragen wij om het verschuldigde bedrag contant in een gesloten enveloppe aan de eigen leerkracht van de groep te geven of aan de directie bij de deur. Volgend schooljaar hopen we ook dit digitaal te kunnen doen.

Wij willen graag dat alle leerlingen kunnen deelnemen aan de activiteiten, mocht het deelnemersgeld een belemmering vormen neem dan contact op met de directie.

De inschrijving vindt digitaal plaats. klik op onderstaande link:

Online plannen 

 • Klik op de activiteit
 • Klik op de datum en de tijd van de eerste les (23, 24 of 25 mei) en vul vervolgens alle gegevens in. Als er geen datum en tijd meer zichtbaar zijn, dan is het helaas al vol.

Beschrijving van ons aanbod 

maandag

Zaalvoetbal meiden voor groep 4, 5 en 6
lekker voetballen in de gymzaal.

Percussie
We gaan op ontdekkingsreis en leren verschillende (slagwerk) instrumenten kennen, de specifieke klanken, de speelwijzen en de cultuur waar zij hun oorsprong hebben. Maar we gaan ook aan de slag met onszelf, we gebruiken ons lichaam als instrument!

 Ecokids voor groep 1,2

Naar buiten in je eigen buurt, de natuur in het echt ervaren. Natuur ontdek je niet uit een boekje, je moet het zien, voelen, ruiken en horen. Wij nemen kinderen mee naar buiten in hun dagelijkse omgeving, ook in de drukke binnenstad. Natuur is overal! Kleine beestjes zoeken, soep van wilde planten, een pijl en boog knutselen met bio plastic of eigen papier maken.

dinsdag

Zaalvoetbal jongens voor groep 7 en 8 

Lekker voetballen in de gymzaal.

Krav/Maga voor groep 7 en 8

Bij deze workshop leer jij je zelf te verdedigen. Je leert spelenderwijs hoe jij je zelf lichamelijk maar ook mondeling kunt verdedigen. Discipline, respect en goede sociale vaardigheden zijn de 3 basisbegrippen voor deze lessen. Je leert ook om te gaan met vervelende situaties en agressiviteit, dit kunnen leeftijdsgenootjes zijn maar ook volwassenen. Daarnaast ben je lekker sportief bezig met je klasgenootjes.

Muziek
Tijdens een muziekles workshop komen de kinderen in aanraking met verschillende soorten muziek en ritmes. Ze zullen basisbeginselen leren van muziek maken. Ze leren welke emoties worden herkend naar aanleiding van muziekstukken. Ze leren om beeld en geluid te koppelen. Kinderen leren naar elkaar luisteren en er is veel ruimte voor eigen creativiteit.

Woensdag

Multisport voor groep 5 en 6

Sport en spel in de gymzaal

Creatief voor groep 3 en 4

Het heelal is groot en zit vol verrassingen. We gaan op reis en tekenen de verschillende planeten, sterren, raketten en ruimtewezens. Laat je fantasie de vrije loop. Ook maken we een echte raket voor in je kamer.

Zumba voor groep 1 en 2

Tijdens deze workshop kun je de Zumba leren dansen en dat is pas echt genieten! Je krijgt les van Ranny Lee Joy. Zumba is een sport die bestaat uit diverse danspasjes op swingende muziek. Tijdens deze workshop leer je ook wat over de achtergrond van de Zumba.

Yoga voor groep 1 en 2
Yoga is een manier voor kinderen om zich te leren ontspannen en vrij te bewegen. Onze Yogalessen zijn speels, met veel muziek en spel. Door volksverhalen te verwerken in een kinderyogales komen de verhalen tot leven. Houdingen treden niet op de voorgrond, maar worden speels aangeboden.

Algemene Voorwaarden Naschoolse Activiteiten  

 • De Naschoolse Activiteiten (NSA) zijn geen naschoolse opvang.
 • Aanmelden vindt plaats op binnenkomst, aantal plaatsen per  activiteit is verschillend. 
 • Indien de financiële bijdrage niet is voldaan, kan het kind niet deelnemen  aan de activiteit. 
 • Per activiteit staat de leeftijdscategorie aangegeven. 
 • Als een kind is aangemeld voor een activiteit, wordt er op de komst van het kind gerekend. 
 • Bij ziekte of verzuim van het kind kunnen de gemiste lessen niet worden ingehaald. 
 • De schooldirectie behoudt het recht om deelname in de toekomst te weigeren. 
 • Indien een activiteit niet door kan gaan (omdat er geen gelijkwaardige vervanger geregeld kan worden), ontvangen ouders hiervan zo spoedig mogelijk bericht . 
 • De school is niet verantwoordelijk voor een ongevallenverzekering voor de kinderen. Er wordt verwacht dat de kinderen zelf verzekerd zijn.  
 • In gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist de schooldirectie. 
 • De schooldirectie is niet verantwoordelijk voor de gevolgen die voortkomen uit fouten in deze voorwaarden.