Inschrijfformulier Naschoolse Activiteiten  

 

Beste ouders/verzorgers, 

Ook dit schooljaar hebben we naschoolse activiteiten op de Boomgaard. We zijn helaas erg gekort op de subsidie, het wordt dus steeds lastiger om het aanbod voor elke groep even groot te houden. Ook merken we dat aanbieders hun uurtarief verhogen, wat ook niet meewerkt aan het toch al beperkte budget.

Desalniettemin: het nieuwe blok naschoolse activiteiten is compleet! Het is een leuk, uitdagend, muzikaal, sportief en creatief programma geworden. De activiteiten die aangeboden worden zijn voor verschillende leeftijdscategorieën, op verschillende dagen en tijden. U kunt uw kind allereerst voor één activiteit inschrijven.

NSA Rooster 2024

Tarieven

Tarieven op basis van inkomensschaal ouders 

Prijs per les 

Totaalbedrag per activiteit

Stadspas (kopie stadspas bijvoegen) 

€1,00 

€7

Bruto jaarinkomen tot € 25.000                                 

€1,50 

€10,50

Bruto jaarinkomen tot € 25.00 tot € 41.00 

€2,00 

€14,00

Bruto jaarinkomen boven € 41.000 

€3,00 

€21

Vanaf dit jaar zijn we overgestapt naar een digitaal betaalsysteem voor de NSA-betalingen. Indien uw kind geplaatst is voor de activiteit, ontvangt u hierover apart bericht met een betaalverzoek.
Wij willen graag dat alle leerlingen kunnen deelnemen aan de activiteiten, mocht het deelnemersgeld een belemmering vormen neem dan contact op met de directie. 

 

De inschrijving 
De inschrijving vindt digitaal plaats.  

Klik hier om in te schrijven

  • Klik op de activiteit
  • Klik op de datum en de tijd van de eerste les en vul vervolgens alle gegevens in. Als er geen datum en tijd meer zichtbaar zijn, dan is het helaas al vol.
  • Graag inschrijven voor 28 januari 2024. Eerst krijgt u een bevestiging van uw inschrijving echter betekend dit nog niet dat uw kind is ingeloot voor de activiteit. Pas wanneer u een betaallink krijgt toegestuurd weet u dat uw kind geplaatst is voor de activiteit. Zodra de betaling binnen is, is de inschrijving compleet en kan uw kind deelnemen aan de NSA.
    Wij proberen er zoveel mogelijk rekening mee te houden dat ieder kind een keer aan de beurt komt, helaas door de vele inschrijvingen kunnen wij dit niet altijd garanderen.

 

 Beschrijving van ons aanbod 

 Maandag:

Natuurclub:

Zelf ontdekken, buiten, speels, plezier, leerzaam. We gaan zoveel mogelijk naar buiten, zoeken naar kleine beestjes en vogels, doen zintuigenspelletjes, maken soep van wilde planten of een lekkere kruidenkaas van de kruiden die we in de buurt vinden of we maken een pijl en boog van ons eigen papier.

 

Dinsdag:                                     

Gym/ Atletiek:

Kom gezellig met een aantal klasgenoten meedoen tijdens deze leuke en uitdagende activiteit, Gym en Atletiek.

Er worden verschillende kleutersport activiteiten aangeboden, waaronder de verschillende elementen van Atletiek.

 

Woensdag:

Ninja academie:  

De Ninja Academie is voor iedereen de ervan droomt om ninja te zijn. Door sport en spelvonturen leer je de vetste ninja skills en wordt je meegenomen op spannende missies.

Je leert rollen als een tijger, verstoppen als een kameleon en je wordt zo behendig als een kat.

Documentaire maken:

Tijdens deze start je met het schrijven van je eigen filmplan voor je documentaire film. Je begint met het ontwikkelen van ideeën en leert jouw gekozen idee om te zetten naar een echte documentaire.

 

Donderdag:

Freerunning:

Freerunning is een urban sport waarbij beoefenaars obstakels overwinnen en op een efficiënte of creatieve manier door de omgeving bewegen. Denk hierbij aan balanceren, verre sprongen en salto’s. Een echte freerunner heeft volledige controle over het lichaam en geest, kent zijn of haar eigen grenzen en helpt anderen vooruit.

 

Vrijdag:

Djembe:

Djembé spelen: daar word je blij van! De Afrikaanse vaastrommel is een bekend instrument, maar hoe speel je er zó op dat je met elkaar tot de beste ritmes en melodieën komt? Tijdens de workshop Djembé maken de leerlingen nader kennis met dit instrument. Waar komt het vandaan en welke klanken kun je er allemaal mee maken? Tijdens deze workshop krijgen de leerlingen de basisbeginselen van de slagtechniek onder de knie. Ze leren West-Afrikaanse ritmes te spelen. Als afsluiting brengen ze de partijen waar ze in groepjes aan hebben gewerkt samen in één swingend muziekstuk.

 

Skaten:

Je krijgt les van professionele skaters. Je leert tricks en tips om een uitmuntende skater te worden. Je mag je eigen skates meenemen als je die hebt maar er zijn ook skates aanwezig. Je hoeft alleen nog maar de goede maat door te geven;)

 

 

Algemene Voorwaarden Naschoolse Activiteiten

· De Naschoolse Activiteiten (NSA) zijn geen naschoolse opvang.

· Voor elke activiteit is er een maximum aantal deelnemers. Wij kunnen dus niet beloven dat iedereen mee kan doen.

· Indien de financiële bijdrage niet is voldaan, kan het kind niet deelnemen aan de activiteit.

· Per activiteit staat de leeftijdscategorie aangegeven.

· Als een kind is aangemeld voor een activiteit, wordt er op de komst van het kind gerekend.

· Bij ziekte of verzuim van het kind kunnen de gemiste lessen niet worden ingehaald.

· De schooldirectie behoudt het recht om deelname in de toekomst te weigeren.

· Indien een activiteit niet door kan gaan (omdat er geen gelijkwaardige vervanger geregeld kan worden), ontvangen ouders hiervan zo spoedig mogelijk bericht .

· De school is niet verantwoordelijk voor een ongevallenverzekering voor de kinderen. Er wordt verwacht dat de kinderen zelf verzekerd zijn.

· In gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist de schooldirectie.

· De schooldirectie is niet verantwoordelijk voor de gevolgen die voortkomen uit fouten in deze voorwaarden.