Inschrijfformulier Naschoolse Activiteiten  

 

Beste ouders/verzorgers,

Ook dit schooljaar hebben we naschoolse activiteiten op de Boomgaard. We zijn helaas erg gekort op de subsidie, het wordt dus steeds lastiger om het aanbod voor elke groep even groot te houden. Ook merken we dat aanbieders hun uurtarief verhogen, wat ook niet meewerkt aan het toch al beperkte budget.

Desalniettemin: het nieuwe blok naschoolse activiteiten is compleet! Het is een leuk, uitdagend, muzikaal, sportief en creatief programma geworden. De activiteiten die aangeboden worden zijn voor verschillende leeftijdscategorieën, op verschillende dagen en tijden. U kunt uw kind allereerst voor één activiteit inschrijven.

nsa activiteiten 10 2023

Tarieven

Tarieven op basis van inkomensschaal ouders 

Prijs per les 

Totaalbedrag per activiteit

Stadspas (kopie stadspas bijvoegen) 

€1,00 

€6

Bruto jaarinkomen tot € 25.000                                 

€1,50 

€9

Bruto jaarinkomen tot € 25.00 tot € 41.00 

€2,00 

€12

Bruto jaarinkomen boven € 41.000 

€3,00 

€21

Vanaf dit jaar zijn we overgestapt naar een digitaal betaalsysteem voor de NSA-betalingen. Indien uw kind geplaatst is voor de activiteit, ontvangt u hierover apart bericht met een betaalverzoek.
Wij willen graag dat alle leerlingen kunnen deelnemen aan de activiteiten, mocht het deelnemersgeld een belemmering vormen neem dan contact op met de directie. 

 

De inschrijving 
De inschrijving vindt digitaal plaats.  

Klik hier om in te schrijven

  • Klik op de activiteit
  • Klik op de datum en de tijd van de eerste les en vul vervolgens alle gegevens in. Let op dat er een loting plaats vindt als er meer aanmeldingen zijn dan plaatsen voor de activiteit. 
  • Graag inschrijven voor 26 oktober. De week erna ontvangt u een betaalverzoek als uw kind mee kan doen. Zodra de betaling binnen is, is de inschrijving compleet.

 

Beschrijving van ons aanbod :

Maandag:

Natuurclub:

Onder schooltijd bieden we natuurlessen in de schoolomgeving en lessen rond de thema’s afval, recycling en energie.

We gaan ook zoveel mogelijk naar buiten, zoeken naar kleine beestjes en vogels, doen zintuigenspelletjes, maken een pijl en boog of lekkere hapjes of soep met eigen kruiden. Zelf ontdekken, buiten, speels, plezier en leerzaam.

Dinsdag:

Mix Balsport: Een balsport is een sport die gespeeld wordt met een of meerdere ballen. Meestal spelen twee teams of twee personen tegen elkaar, waarbij het de bedoeling is meer punten te scoren dan de tegenpartij of tegenspeler. Bij veel, maar niet alle, balsporten worden punten gescoord door de bal volgens de regels van het spel in het doel van de tegenpartij te werken.

De kinderen leren kennismaken met de verschillende balsporten zoals o.a.:

-Basketbal

Woensdag:

Ninja Academie:

De Ninja Academie is voor iedereen de ervan droomt om ninja te zijn. Door sport en spelvonturen leer je de vetste ninja skills en wordt je meegenomen op spannende missies.

Je leert rollen als een tijger, verstoppen als een kameleon en je wordt zo behendig als een kat.

Donderdag:

Judo:

Bij judo staat zelfbeheersing centraal, waarbij de geestelijke, lichamelijke en motorische ontwikkeling voorop staat. Het leren omgaan met winst en verlies en respect hebben voor de tegenstander is een basis om veilig met elkaar te kunnen judoën.

Het doel van Judo is om maximaal gebruik te maken van de kracht en snelheid van de tegenstander. Oftewel, het uit balans brengen van je partner en daarbij je eigen balans te behouden. Judo is een geweldige manier om conditioneel met je gehele lichaam te bewegen, op iedere leeftijd.

Vrijdag:

Skaten:

Je krijgt les van professionele skaters. Je leert tricks en tips om een uitmuntende skater te worden. Je mag je eigen skates meenemen als je die hebt maar er zijn ook skates aanwezig. Je hoeft alleen nog maar de goede maat door te geven;)

Musical:

Je gaat meedoen aan een echte musical. Je krijgt je eigen tekst. Er wordt in gezongen en gedanst. Dus als jij jezelf als echte musical ster ziet, join deze musical groep dan!

Aan het einde van de lessenreeks mogen de ouders/ genodigden komen kijken naar de musical.

 

 

Algemene Voorwaarden Naschoolse Activiteiten

· De Naschoolse Activiteiten (NSA) zijn geen naschoolse opvang.

· Voor elke activiteit is er een maximum aantal deelnemers. Wij kunnen dus niet beloven dat iedereen mee kan doen.

· Indien de financiële bijdrage niet is voldaan, kan het kind niet deelnemen aan de activiteit.

· Per activiteit staat de leeftijdscategorie aangegeven.

· Als een kind is aangemeld voor een activiteit, wordt er op de komst van het kind gerekend.

· Bij ziekte of verzuim van het kind kunnen de gemiste lessen niet worden ingehaald.

· De schooldirectie behoudt het recht om deelname in de toekomst te weigeren.

· Indien een activiteit niet door kan gaan (omdat er geen gelijkwaardige vervanger geregeld kan worden), ontvangen ouders hiervan zo spoedig mogelijk bericht .

· De school is niet verantwoordelijk voor een ongevallenverzekering voor de kinderen. Er wordt verwacht dat de kinderen zelf verzekerd zijn.

· In gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist de schooldirectie.

· De schooldirectie is niet verantwoordelijk voor de gevolgen die voortkomen uit fouten in deze voorwaarden.