Het Kinderdagverblijf is gevestigd aan de van Gentstraat 16A. De allerjongste kinderen (0-4 jaar) worden hier door onze deskundige en betrouwbare pedagogisch medewerkers opgevangen in 4 groepen:

BABYGROEP MARIPOSA (0 tot 2 jaar): maximaal 12 kinderen

BABYGROEP BUTTERFLY (0 tot 2 jaar): maximaal 8 kinderen

Voor de allerkleinsten staat verzorging, aandacht, tijd en genegenheid centraal. Wij sluiten zo goed mogelijk aan op het individuele slaapritme en eetpatroon van het kind. Het stimuleren van de zintuigen is belangrijk voor de groei en ontwikkeling. Dus kijken, luisteren en voelen (tast). We zingen liedjes, praten, luisteren naar muziek, lezen voor, laten boekjes zien en hebben uiteraard heel veel geschikt en veilig spelmateriaal voor de allerjongsten.

PEUTERGROEP FARASHA (2 tot 4 jaar): maximaal 16 kinderen

PEUTERGROEP PAPILLION (2 tot 4 jaar): maximaal 10 kinderen

Voor de peuters neemt het actief spelen een belangrijke rol in. Ze slapen minder vaak dan de baby's, en kunnen zich al beter houden aan een gezamenlijk ritme. Ons activiteitenaanbod is zeer gevarieerd; zingen, spelletjes, spelmateriaal, verkleden, knutselen, buiten spelen, etc. Uiteraard altijd aansluitend bij het kind. We stimuleren samen spelen, maar letten ook hier goed op de individuele behoefte. We hebben gezamenlijk momenten aan tafel om te eten en dringen (en zingen!).


Prijzen KDV

Uurtarief 2021: € 9,08

KDV prijzen

 

 

Inschrijven KDV

Inschrijven voor de KDV kan vanaf de 2e maand van uw zwangerschap. Op het inschrijfformulier vult u de vermoedelijke startdatum in en de dagen dat u opvang nodig heeft.

Schrijft u uw kind in als baby, dreumes of peuter, dan wordt er meteen gekeken naar uw wens voor de startdatum en naar de plaatsingsmogelijkheid. U kunt het inschrijfformulier voor de KDV hier downloaden.

Het ingevulde formulier kunt u terug mailen naar info@parvaneh.nl of per post sturen naar:

IKC de Boomgaard

T.a.v. KDV

Van Gentstraat 16 A

1055 PE Amsterdam